contact

Executive coaching

Bent u directielid of bestuurslid (ook in ziekenhuizen of GGZ instellingen), ondernemer of (top)manager? Zoekt u extern een sparring partner om uw werkervaringen te delen of feedback te verkrijgen op uw handelen? Wilt u uw competenties laten testen of heeft u behoefte aan een meer diepgaande analyse van uw drijfveren?
Voor u zijn er speciaal op uw niveau en context gerichte coaching- of loopbaan trajecten, die geheel op maat zijn. Ik, Marlene Simoons ben register coach bij de NOBCO en aangesloten bij de NOLOC en heb zelf de nodige ervaring opgedaan in grote organisaties. Ik coach al enkele jaren leidinggevenden op verschillende niveaus. Tevens doe ik onderzoek naar complexe organisatieprocessen en publiceer ik regelmatig in vakbladen. Daarnaast werk ik samen met andere ervaren (register) coaches, zodat altijd een match gevonden kan worden.

Achtergrond

Voor executives nemen de eisen, de verantwoordelijkheden en het tempo van het zakenleven steeds meer toe. Hierdoor wordt de noodzaak van integriteit, betrokkenheid en authentiek leiderschap steeds groter. Het dagelijks handelen van de executive speelt zich af in “real-time,” zodat er vrijwel nooit tijd is voor reflectie, herziening van processen  of het evalueren van de gang van zaken binnen de organisatie. Het zaken doen is steeds mondialer, virtueler en complexer geworden. Deze tendensen dwingen een nieuwe diversiteit af en een hogere kwaliteit van het probleemoplossend vermogen van de leider. In deze hectiek kan executive coaching een oase van rust, reflectie en herijking betekenen voor de zakenman of vrouw aan wie hoge eisen wordt gesteld. Als personal coach ervaar ik steeds vaker dat ik een leemte kan opvullen die de executive in staat stelt meer vanuit zichzelf te kunnen denken en handelen en beter tegemoet te kunnen komen aan de eisen die deze tijd aan het leiderschap stelt.

Werkwijze

De eerste kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Wij hechten er belang aan dat het ‘klikt’ tussen u en uw coach. Vertrouwen is immers een belangrijke voorwaarde voor een goede samenwerking. 
Vervolgens worden de doelen en wensen geïnventariseerd en worden de aanpak en de te verwachte resultaten opgetekend. Een en ander wordt in een offerte verwoord. Indien u zich hierin kunt vinden, kan het coachingtraject van start gaan. Het coachingtraject duurt doorgaans vier à vijf maanden (ca. 6 – 12 gesprekken). Een eindrapportage of loopbaanprofiel kan onderdeel uitmaken van het coaching- of loopbaan traject. SCA onderschrijft de ethische gedragscode van de NOBCO.

© 2018 - SCA Coaching - Mail Marlene!

Master Practitioner
Terug naar de startpagina