contact
Aangesloten bij:

Dag van de Loopbaan 2015

Op 26 september (zaterdag) is het weer zover! Dan kan iedereen afspreken met ervaren Loopbaancoaches voor een Loopbaangesprek.

Ik ben die dag ook beschikbaar voor jouw Loopbaangesprek! Dat geldt ook voor mensen buiten mijn regio. De gesprekken vinden plaats in mijn rustige praktijk in Oegstgeest. Parkeren is voor de deur en gratis.

Aanmelden kan via het formulier op de website:

http://www.dagvandeloopbaan.nl/#maak-een-afspraak

http://www.dagvandeloopbaan.nl/meer-info/

Doe ook mee en laat zien dat je Loopbaan er toe doet!

 

Master Practitioner NOBCO (European Individual Accreditation)

Ik ben er trots op dat ik als een van de eersten in Nederland (in april 2011) het hoogste coaching certificaat heb behaald, de Master Practitioner. Dit certificaat staat voor kwalitatief hoogwaardige coaching en zowel door kunde als door kennis verkregen. In de afgelopen jaren heb ik veel tijd geinvesteerd in mezelf meer te bekwamen in nieuwe coachingtechnieken en cursussen. Zo heb ik in 2013 de Nijenrode collegereeks gevolgd over Breinkunde met o.a. prof Dick Swaab en hoogleraar Margreet Sitskoorn.

Master Practitioner

Nieuws van de European Mentoring & Coaching Counsel:

EMCC and ICF file joint code of conduct with European Union

 

We're delighted to inform you that in a joint initiative aimed at self-regulation, the European Mentoring and Coaching Council (EMCC) and the International Coach Federation (ICF) yesterday filed with the European Union a common Code of Conduct as the benchmark standard for the coaching and mentoring industry

 

The filing follows extensive consultation with all the EMCC affiliated countries and with ICF.  You can download a copy of the joint code here.

You can download details of the full press release here: 

   EMCC.GeneralSecretary(at)emccouncil.org

 

NOLOC

Van 2010-2014 was ik lid van de Ledenraad van de NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaanprofessionals), het toezichthoudend orgaan van de NOLOC.

Ik heb mij binnen deze ledenraad vooral ingezet voor beter toezicht op Het Bestuur door voor een goede en open communicatie te zorgen tussen de Ledenraad en Het Bestuur.

Handboek voor Coaches

Van het Handboek voor Coaches zijn alle 3 delen in hardcover verschenen. Dit uitgebreide handboek is een belangrijk werk voor en door de coaches in Nederland. Ik ben verheugd dat ik aan de ontwikkeling van dit werk heb kunnen meewerken, zowel als schrijver en als lid van de redactie. Het boek wordt uitgegeven door Life University en het is het initiatief van Alex Engel, oprichter van de Nobco. Voor meer informatie, info@lifeuniversity.nl.

Alba-university

van 2010 - 2012 heb ik deelgenomen aan de Master in Coaching Sciences (Alba University). Ik heb de toetsen van deze master met een gemiddelde van ruim een 8 afgesloten. Certificaat van deelname.

© 2015 - SCA Coaching - Mail Marlene!

Terug naar de startpagina