contactAangesloten bij:
    Jan, 47, Directie ICT
 

Mijn coachingtraject bij Marlene Simoons  heb ik ervaren als

prettig en inspirerend. Het heeft me een aantal belangrijke nieuwe inzichten over mijzelf en mijn functioneren opgeleverd, waar ik in de praktijk mijn voordeel mee doe.


Netty, 44, Fondsmanager
 

"Mijn coaching traject bij Marlene Simoons heb ik ervaren als een sprong in het diepe, keihard onderwater zwemmen (ploeteren), maar veel verder dan verwacht verfrissend boven water komen!"

 
  Marco, 45, Directeur computer hardware
 

“Mijn coachingtraject bij Marlene Simoons heb ik ervaren als zeer inspirerend. Het was voor mij een manier om te spiegelen met iemand waar ik geen zakelijke of persoonlijke belangen bij heb, waardoor een eerlijk en compleet beeld ontstaat van waar je jezelf kunt helpen en verbeteren. De professionele manier waarop Marlene de essentie bespreekbaar maakt heeft me enorm vooruit geholpen, zowel privé als zakelijk.”

Maria, Directeur Zorginstelling

 


"Mijn coaching traject bij Marlene Simoons heb ik ervaren als oude restanten wegwerken/afwerken/verwerken, nieuwe richtingen in kunnen gaan slaan vanuit je eigen keuze en op je eigen moment.

 
  Marcel, 47, Projectleider
 
"Mijn coaching traject bij Marlene Simoons heb ik ervaren als nuttig en verhelderend.”

Otto, 49, Directeur handelsfirma
 
"Mijn coachingtraject bij Marlene heb ik ervaren als verheldererd en als een grote spiegel inzake persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen"


 
   Mladen, 39, Head IT Services
 
“Mijn coaching traject bij Marlene Simoons heb ik ervaren als prettig en zeer boeiend. In een rustige setting en door middel van goed gesprek heeft Marlene een proces opgestart die heeft geleid tot nieuwe percepties over de werk dat ik deed, mijzelf tot enkele nieuwe introspectieve ontdekkingen heeft gebracht en tot hele concrete ideeën heeft geleid hoe om te gaan met bepaalde situaties in de organisatie om mijn ambities te verwezenlijken. Wat begonnen is als coaching om de huidige situatie te leren managen heeft aan het eind van het traject een onverwachte wending genomen, resulterend in een betere baan bij een werkgever dat veel beter bij mijn persoon en mijn ambities past.

Frank, 50, Applicatiebeheerder
 

"Mijn coaching en reïntegratie traject bij Marlene Simoons heb ik ervaren als zinvol, effectief en prettig – het heeft me een duidelijker beeld gegeven van mijn eigen capaciteiten en wensen en hoe ik die het beste kon verwoorden.”

 
 
Jeroen, 40, docent godsdienst
 
“Mijn coaching en reïntegratietraject bij Marlene Simoons heb ik ervaren als
praktisch en persoonlijk. Als dr. in de N.W. Sociologie, begon ik na 6 jaar in de WAO via bemiddeling van Marlene Simoons aan een nieuwe studie, wereldgodsdiensten. Al na het eerste jaar kon ik aan de slag als docent godsdienst op een middelbare school en uit de WAO. Nu heb ik zelf de eerstegraads lerarenopleiding afgerond en doe ik wat ik wil doen, namelijk lesgeven aan jonge mensen.”


 Marja, 57,Teammanager 


 

Mijn coaching traject bij Marlene Simoons heb ik ervaren als

een periode waar ik na een hectische/vervelende tijd in mijn werk en zorgelijke situaties in  mijn prive leven ondersteuning heb uitgehaald o.a het relativeren van dingen, ik er als persoon mag en kan zijn met mijn sterke en minder sterke kanten en vooral de sterke kanten van mijzelf blijven zien en hier de energie uit halen. Jouw als coach in deze periode heb ik ervaren als een rustpunt waarbij ik als persoon centraal stond en de tijd er ook voor mij was en ik op een positieve manier gedwongen werd om naar mijzelf te kijken 

© 2013 - SCA Coaching - Mail Marlene!

Terug naar de startpagina