contact

volg de test?

Via de volgende links kunt u diverse tests volgen:
Werkt u harder dan gezond voor u is?

Wat is SCA?

SCA staat voor Simoons Coaching & Advies, de coachingpraktijk van drs. Marlene Simoons. De praktijk is opgericht in 2002 en gevestigd te Oegstgeest.

Mijn coaching filosofie kenmerkt zich door het volgende citaat: “Elke actie is een kracht en de reactie keert met dezelfde kracht naar ons terug. Wat we zaaien is wat we oogsten.” Vrij naar Deepak Chopra. Deze filosofie is leidraad in de coachingtrajecten: ik geloof in het vermogen van mensen om het beste uit zichzelf te halen en ik wil hen graag daarbij begeleiden!

Ik heb een academische achtergrond (Sociale Wetenschappen). Mijn coachopleiding volgde ik bij PAO/GITP. Voor mijn coachingpraktijk had ik 15 jaar werkervaring in diverse disciplines, waaronder advies, beleids- en management-functies. Ik ben geregistreerd Coach bij de NOBCO. Verder ben ik netwerkpartner bij IDPlein, een landelijk reintegratiebureau. Sinds 2018 zit ik in het bestuur van de PVOO, het lokale ondernemersplatform Oegstgeest

De coachingpraktijk is gericht op 3 groepen:

bullet Teams (artsen, GGZ-medewerkers, apothekers) en particulieren met vraagstukken over transities, samenwerking, conflicthantering, communicatie of motivatie dilemma's .

bullet Directeuren, managers en ondernemers met vraagstukken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke transformatie.

bullet Politici die hun communicatievaardigheden en profilering verder willen verbeteren.

Meer hierover op de pagina 'Werkwijze'.

© 2018 - SCA Coaching - Mail Marlene!

Master Practitioner EMCC-NOBCO-logo