contact

volg de test?

Via de volgende links kunt u diverse tests volgen:
Werkt u harder dan gezond voor u is?

Wat is SCA?

SCA staat voor Simoons Coaching & Advies, de coachingpraktijk van drs. Marlene Simoons. De praktijk is opgericht in 2002 en gevestigd te Oegstgeest.

Mijn coaching filosofie kenmerkt zich door het volgende citaat: “Elke actie is een kracht en de reactie keert met dezelfde kracht naar ons terug. Wat we zaaien is wat we oogsten.” Vrij naar Deepak Chopra. Deze filosofie is leidraad in de coachingtrajecten: ik geloof in het vermogen van mensen om het beste uit zichzelf te halen en ik wil hen graag daarbij begeleiden!

Ik heb een academische achtergrond (Sociale Wetenschappen). Mijn coachopleiding volgde ik bij PAO/GITP. Voor mijn coachingpraktijk had ik 15 jaar werkervaring in diverse disciplines, waaronder advies, beleids- en management-functies. Ik ben geregistreerd Coach bij de NOBCO en erkend loopbaan professional bij de NOLOC. Verder ben ik netwerkpartner bij IDPlein, een landelijk reintegratiebureau en heb ik zitting in de Conference Committee van EMCC (European Mentoring & Coaching Counsel).

Ik ben geboren in 1960, ik ben getrouwd met Joost Wijers en heb 4 (grote) kinderen. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag, wandel ik graag door bossen en duinen (met hond) en verder ben ik een liefhebber van klassieke muziek en stijltuinen.

De coachingpraktijk is gericht op 3 groepen:

bullet Particulieren met vraagstukken over herorientatie op eigen leven; stressproblematiek; communicatie of motivatie dilemma's (life- en mentalcoaching).

bullet Directeuren, managers en ondernemers met vraagstukken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke transformatie.

bullet Politici en ambtenaren die hun communicatievaardigheden verder willen verbeteren.

Meer hierover op de pagina 'Werkwijze'.

© 2015 - SCA Coaching - Mail Marlene!

Master Practitioner EMCC-NOBCO-logo  
Terug naar de startpagina